Saapasjalkakissa

Teatterimylly esittää lapsiteatterina kesällä 2018 Kasinonsaaren kesäteatterilla ihastuttavan kansansadun Saapasjalkakissa.

Tule katsomaan mitä tapahtuu, kun alkuperäinen satu kohtaa nykymaailman älypuhelimineen, tubettajineen ja däppäävine kissoineen. Ja mitä ihmettä ovat massamuotitytöt? Löytääkö prinsessa itselleen puolison, miten velhon ruokablogi edistyy ja pysyvätkö muut kuninkaalliset mukana menossa? Näytelmä sopii kaikille, perheen pienimmistä aina isoäitiin saakka.

Saapasjalkakissa kertoo köyhästä pojasta, joka saa isältään perinnöksi kissan. Kissa auttaa viekkaudellaan poikaa saamaan itselleen ilkeän velhon linnan ja hurmaamaan puolisokseen prinsessan.

Näytelmän sovittaa ja ohjaa Sonja Piirainen ja lavalla nähdään Teatterimyllyn lapsinäyttelijät.

Näytelmän ensi-ilta on perjantaina 6.7.2018.

Näytelmän tarkemmat tiedot ja esitysajat lisätään myöhemmin tälle sivulle.

Mukaan näyttelemään tai työryhmään

Jos haluat olla mukana toteuttamassa Saapasjalkakissaa, niin vielä ehdit mukaan. Haemme mukaan näyttelemisestä kiinnostuneita lapsia ja nuoria, puvustajia, lavastajia ja talkoolaisia. Tässä ei tarvita aikaisempaa kokemusta, vaan otamme sinut mielellään porukkaamme ja opastamme. Voit kysellä lisää ja ilmoittautua mukaan puheenjohtajallemme. Katso tiedot Yhteystiedot-sivulta.